top of page

dec. 17., Cs

|

Zoom

Ünnepelj velünk! – Karácsony az Összehangolva Alapítvánnyal

Kérjük, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt olvasd el a lenti részleteket!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult
Egyéb rendezvények
Ünnepelj velünk! – Karácsony az Összehangolva Alapítvánnyal
Ünnepelj velünk! – Karácsony az Összehangolva Alapítvánnyal

Idő és helyszín

2020. dec. 17. 17:00 – 18:30

Zoom

Az eseményről

A karácsony az év legszebb ünnepe. Varázsát, meghittségét talán csak az fokozhatja, ha ez az első karácsony. Első a szerelmünkkel, első az újszülött gyermekünkkel, az első saját otthonunkban töltött ünnep. Most mi is első karácsonyunkra invitálunk benneteket, ami kiemelkedő esemény alapítványunk, az „Összehangolva – Gyógyít a képzeleted!” Alapítvány életében.

Hívunk mindannyiótokat, akik velünk voltatok a különböző programokon, csoportokon. Akik komoly és neves szervezetek vezetőiként együttműködést vállaltatok velünk. Akik szakmai munkátokkal gazdagítottátok rendezvényeinket, és akik csak néhány kedves, érdeklődő, biztató szóval, vagy a jövőbeli együttműködés reményével kerestetek meg bennünket.

Legyen ez a karácsonyváró délután annak a szeretetnek, melegségnek is az ünnepe, ami létrehozta, életben tarja, és a jövőben is táplálni kívánja közös célunkat, a daganatos és krónikus betegséggel értintett emberek támogatását.

Várunk sok szeretettel!

Program:

A karácsonyi programunk egy kis közös zenehallgatással indul, Sulyok Miklós vezetésével. Természetesen ünnepre hangoló zenével. Ezt követően hallhatjátok Dr. Prezenszki Zsuzsanna gondolatait a karácsony kapcsán, és megszólalnak partner szervezeteink képviselői is.

Egy kisfilmmel kisért „kiszebábu” égetés keretében tűzbe vetünk mindent, ami feleslegessé vált, és a hamvadó lángokból a közös erőforrás mezőben újjáteremtjük mindazt, amire vágyunk.

Szó esik majd karácsony kapcsán a jótékonyság fontosságáról is. Arról, hogy mi miként igyekszünk segíteni egész évben a hozzánk fordulóknak, s Ti hogyan tudtok segíteni nekünk.

A karácsonyi ünnepség végén – a hangulat fokozására és a kellő testmozgás érdekében - belekóstolunk a december 21-ei Zumba Party hangulatába Szabó Kriszta Zumba® oktató vezetésével.

Reméljük, hogy minél többen ott lesztek velünk!

Sok szeretettel várjuk a partnerszervezeteink képviselőit, a programjaink vezetőit és résztvevőit, mindenkit, aki szeretettel kapcsolódik Alapítványunk működéséhez!

A program december 17.-én, csütörtökön, 17:00-tól 18:30-ig kerül megrendezésre online, a Zoom felületén. A részvétel természetesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött, így tudjuk a jelentkezéseket nyomon követni, és az esemény online meghívóját kiküldeni. (Ha korábban nem vettél részt Zoom eseményen, és szeretnél a csatlakozáshoz technikai segítséget kérni, küldj egy email az osszehangolva@drprezenszki.hu címre.) Maximum létszám: 50 fő.

A regisztráció határideje: 2020.12.16. 20:00 óra

A „Tovább lépek!” gomb megnyomásával regisztrálhatsz.

További kérdés esetén fordulj hozzánk emailben: szervezes@drprezenszki.hu

Várunk szeretettel,

Összehangolva Alapítvány kuratóriuma:

Dr. Prezenszki Zsuzsanna

Virághné Puskás Katalin

Bárd Noémi

Esemény megosztása

bottom of page