top of page

Az Összehangolva Alapítvány partnerszervezetei
 
Köszönjük partnereink együttműködését!
Mert együtt előrébb jutunk...

Liga1990-ota.jpg

A Magyar Rákellenes Liga 1990 óta civil szervezetként vesz részt a rák elleni küzdelemben. Legfontosabb feladataik: egészségnevelés, figyelemfelhívás a korai felismerés és önvizsgálat jelentőségére, szűrések szervezése és népszerűsítése a lakosság körében. A betegeket és hozzátartozóikat szakmai, jogi és lelki segítségnyújtással támogatják, rehabilitációjukat pedig klubfoglalkozások keretében segítik elő. Kurzusokat szerveznek orvosok, ápolók részére, önkéntes segítőket képeznek. Egészségügyi intézményeket adománygyűjtésből vásárolt eszközökkel támogatják. A Ligának 37 alapszervezete működik országszerte.

Tevékenységük megismerhető ide kattintva honlapjukon és Facebook oldalukon.

Rakellen_logo.jpg

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány a lakosság legszélesebb körében végzett szervező, propagáló, koordináló munkával kívánja előmozdítani a hazai rákellenes tevékenység hatékonyságát, a rákmegbetegedések megelőzését tűzte ki célul. Munkájukkal megismerkedhetsz a honlapjukra kattintva és az Életigelők Rákellenes életmódmagazin Facebook felületén is.

unnamed_edited.jpg

A Egészségforrás Alapítvány céljai:

  • a daganatos betegeknek nyújtott támaszadás

  • a rákos betegekkel foglalkozó szakembereknek biztosított továbbképzés

  • egészségnevelő és betegségmegelőző programok

  • kiadói tevékenység.

Munkájuk során döntő fontosságú az általuk megkezdett hídépítő munka az akadémikus gyógyítás és a kiegészítő terápiák között, amely annak a meggyőződésnek folyamatos hangsúlyozásán alapszik, hogy az önsegítő módszerek nem alternatívái, hanem kiegészítői a hivatalos orvoslásnak.

Honlapjuk itt, Facebook csoportjuk pedig itt követhető.

letöltés (1).jpg

A Regionális Egészségügyért Alapítvány fő céljai a betegségek megelőzése, az egészségügyi szolgáltató rendszer hatékonyságának növelése, eredményességének fokozása, egészségtudatos magatartás formálása. Az embert testi-lelki egységként kezelve kínálnak szolgáltatást, annak érdekében, hogy a programba bevontaknak javuljon az életminősége, aktív részesei legyenek a gyógyulásuknak, felelősséget tudjanak vállalni önmagukért.

Munkájukról többet tudhatsz meg honlapjukon és Facebook oldalukon.

nézópont.jpg

A Nézőpontváltó® csapat tevékenysége arra irányul, hogy szemléletváltásra biztasson, és abban praktikusan segítsen. Felhívják a figyelmet arra, hogy az emberek álljanak önmagukhoz másként, mint addig. Vigyázzanak arra a testre, ami az övék. Próbálják az adottságaikból a lehető legtovább a lehető legjobbat kihozni. De ha mindazok ellenére mégis megbetegednének, akkor tudják, kikhez, hova fordulhatnak támogatásért, kik nyújtanak segítő kezet.

Munkájukról többet tudhatsz meg honlapjukon és Facebook oldalukon.

bottom of page