top of page

máj. 19., K

|

Online csoporttréning

ÚJ IDŐPONT NYÍLT! Online Erőforrás Tréning 6+1 alkalom - Gyorssegély korona idején

6+1 alkalmas, online csoport Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel - Kérünk, a "Tovább lépek!" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, megtelt!
Más események
ÚJ IDŐPONT NYÍLT! Online Erőforrás Tréning 6+1 alkalom - Gyorssegély korona idején
ÚJ IDŐPONT NYÍLT! Online Erőforrás Tréning 6+1 alkalom - Gyorssegély korona idején

Idő és helyszín

2020. máj. 19. 16:30

Online csoporttréning

Az eseményről

A május első napjaiban meghirdetett "Online Erőforrás Tréning - Gyorssegély korona idején" nevű tréningünkre 3 nap leforgása alatt olyan sok jelentkezés gyűlt össze, hogy úgy döntöttünk, még egy csoportot indítunk. A csoport tematikájában azonos a korábban meghirdetettel, kezdési időpontja május 19-e, kedd 16.30. Minden további információ lentebb olvasható.

Regisztráció előtt kérjük figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, pszichoonkológus online csoportfoglalkozást indít daganatos betegségben érintettek és gyógyultak számára, az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány szervezésében.

 

Tematika:

A koronavírus járvány miatti veszély nagy terhet ró mindannyiunkra. Fokozza a szorongást a szeretteinktől való távollét. Komoly érzelmi és fizikai megterhelést jelent az otthoni munkával, otthoni iskolával megsokszorozódó feladatok tömege. Növeli a bizonytalanság érzést az orvossal való személyes kapcsolattartás nehezítettsége. Mindez még kifejezettebb akkor, ha valaki daganatos betegséggel küzd.

Szervezetünk állapotát azonban nem csak a betegség tényezői befolyásolják. Testünk mindenkori védelmi rendszerének az ereje a koronavírus járvány idején is meghatározó. Immunrendszerünket könnyen és hatékonyan támogathatjuk néhány egyszerű, mégis hatékony eszközzel. 6+1 alkalmas „gyorssegély” csoportunk a daganatos betegeknek szól, s elsősorban azoknak, akik már részt vettek Dr. Prezenszki Zsuzsanna korábbi csoportjainak, képzéseinek valamelyikén. 

A tréning érzelmi támogatással, egyszerű, könnyen elsajátítható, és otthon, egyedül is végezhető gyakorlataival

oldja a járványveszéllyel által aktivált, megemelkedett szorongásszintet,

  • erősíti az érzelmi kontroll érzését
  • támogatja a betegséggel való sikeres megküzdés lehetőségét
  • gazdagítja a saját erőforrások tárházát
  • összehangol a szervezet saját belső védelmi erőivel
  • irányt ad a testi-lelki egység megőrzését szolgáló életmódhoz
  • megajándékoz egy on-line közösség megtartó erejével.

Gyere és csatlakozz Te is!

Személyes élmény és biztonság:

Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. Ezért a csoporttréning a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik majd. A WEBEX Meeting eszközzel megtartott Webinárium olyan professzionális eszköz, amivel a multinacionális cégek is tartják üzleti megbeszéléseiket. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. A megbeszélésről nem szivároghat ki semmi, ha minden résztvevő betartja a szabályokat (amiről az adatkezelési szabályzatunkban részletesebben olvashatsz).

Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói kézikönyvvel és szükség esetén személyesen is. A tréning elindítása előtt technikai próbát tartunk, és a tréning alatt is fordulhattok az alapítvány munkatársaihoz, ha technikai probléma adódna. Szükséges otthoni technikai feltételek: szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik.

Ár, időpont, feltételek:

Regisztráció határideje: 2020. május 17, 14:00. (illetve a maximális létszám eléréséig) 

A csoportfoglalkozások indulása: 2020. május 19., kedd, 16:30 óra. A csoport aznap egy ún. nulladik alkalommal indul, mely a technikai "összerázódást" szolgálja: a Webex közös használatát, alapszintű ismerkedést, nagyjából 45 percben. A 6+1 alkalmas tréning az ezt követő héten, május 26-án, kedden indul. A nagyjából 2 órás csoportfoglalkozások keddenként 16.30 és 18.30 között zajlanak majd, záró alkalom: 2020. július 7, 16.30-18.30.

A koronavírus járvány fenyegetettségében a daganatos betegséggel érintettek félelme és tanácstalansága még erősebb, mint máskor, ráadásul a személyes konzultációk lehetősége is korlátozottá vált. Ezért Alapítványunk kedvezményes áron hirdeti meg a mostani 6+1 alkalmas online csoportfoglalkozást:

2000 Ft/ alkalom (fizetési határidők: május 15, 22, 29, június 5, 12,19, 26)

Egy összegben: 11.500 Ft (fizetési határidő: május 15)

Két részletben: 2 X 6500 Ft (fizetési határidők: május 15, június 5)

Fizetés módja: online utalás vagy készpénzes befizetés az "Összehangolva- Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány folyószámlájára. A sikeres regisztrációról a honlap rendszere automatikus visszaigazolást küld. Ezt követően az Alapítvány tagjai felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot, és folyamatosan tájékoztatják őket a további tudnivalókról. A jelentkezés a jelentkező által befizetett díj beérkezése után válik véglegessé, melyet e-mailben igazolunk vissza. 

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: info@drprezenszki.hu 

A regisztrációkor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, Adatkezelési Tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page