top of page

okt. 28., Sze

|

Online klub kéthetente

Simonton klub – Összehangolva ||| Aktuális témánk: Szeretni magad – de hogyan?!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Simonton klub – Összehangolva ||| Aktuális témánk: Szeretni magad – de hogyan?!
Simonton klub – Összehangolva ||| Aktuális témánk: Szeretni magad – de hogyan?!

Idő és helyszín

2020. okt. 28. 15:30 – 17:00

Online klub kéthetente

Az eseményről

A Simonton Klub megújul! Az ezentúl kéthetente megrendezésre kerülő Simonton Klub a korábbi szellemiséget viszi tovább, de formájában megújul. Dr. Prezenszki Zsuzsanna sok szeretettel várja a „törzstagokat” és az új érdeklődőket egyaránt.

20 éve rendszeresen zajlanak a havi Simonton Klub találkozók. Van olyan résztvevő, aki az első csoportól kezdve máig rendszeres látogatója a klubtalálkozóknak. Az eltelt évek alatt az egyre terebélyesedő kis csapat találkozóinak volt már színtere több alapítvány (A Rák ellen, az emberért, a holnapért!; Tűzmadár Alapítvány; Egészségforrás Alapítvány), de a lelkes törzsgárda tagok Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológust a Nyírő Gyula OPAI -ba is követték.

A csoportbeszélgetéseken túl visszatérő vendég előadók is voltak: Csóka Judit pszichológus, meseterapeuta, Szabó Kriszta Zumba oktató, Dr. Béres Zsuzsa légzésjóga oktató, és Fórizs Éva főorvosnő is, akivel kézműveskedtünk. Sulyok Miklós pedig zeneértő hallgatóból önkéntes zenei vezetőnkké vált.

Különös öröm számunkra, hogy az idén 20. évébe lépő Simonton klub most alapítványunk, az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány keretei között új köntösbe öltözik. Várunk minden régi tagot és az új érdeklődőket. Mindazokat, akik vettek már részt az alapítvány programjain, vagy a jövőben tervezik, hogy bekapcsolódnak velünk abba a kalandba, amit az összehangolt testi- lelki működések felfedezése, megteremtése jelent.

A jelenleg kialakult járványhelyzet most az online térbe kényszerít bennünket. S emellett a struktúra is némileg változik, de lelkesedésünk és kötődésünk változatlan.

Mi változik?

  • A Simonton Klub ezentúl 2 hetente kerül megrendezésre
  • Online találkozók formájában zajlik
  • Minden alkalommal friss témát hoz Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológus, a megadott témák köré épülnek a csoportfoglalkozások

Mi változatlan?

  • A légkör, a szellemiség, a könnyedség
  • A közösség megtartó ereje
  • Minden alkalommal olyan témát járunk körbe, ami segít testi - lelki egyensúlyunk megőrzésében
  • Interaktív csoportfoglalkozás – azaz itt mindenki szóhoz jut
  • Arra is lehetőség van, hogy feleleveníts korábban elsajátított technikákat
  • Várjuk a korábbi résztvevőket, de azokat is, akik még nem vettek részt az Összehangolva – Gyógyít a képzeleted! Alapítvány és Dr. Prezenszki Zsuzsanna programjain, de szívesen megismernék a beszélgetések hangulatát, a segítő közösség erejét.

Aktuális témánk – 2020. október 28. 15:30 – 17:00

Szeretni magad – de hogyan?!

Miért nehéz, és hogyan lehet önmagunkkal harmonikus viszonyt kialakítani? S ha sikerült, hogyan tudjuk a mindennapokban megőrizni?

Mindenki számára fontos, hogy az önmagával kialakított viszonyt harmonikusnak élje meg. Ez fontos - de nem egyszerű… Sokszor komoly kihívásnak érezzük, hogy saját magunkkal örömteli és jó kapcsolatot ápoljunk. Sokkal ismerősebb az, hogy hibáztatjuk magunkat, számon kérők, kritikusak vagyunk magunkkal. Vajon honnan erednek ezek a berögződések, és lehet-e, tudunk-e rajtuk alakítani? Erről beszélgetünk október 28-ai, első online Simonton Klub találkozónkon Dr. Prezenszki Zsuzsanna vezetésével.

Tervezett további témáink 2020-ban:

· Veszteségeink – a hétköznapitól eltérő tükörben

· Rossz idő, vagy csak ősz? – Erőforrás keresés a szürkébb napokra

· Nehezteléseink és belső harmónia

· Segítség, karácsony…!

Részvételi feltételek:

Javasolt támogatási díj: a megújult Simonton Klubon való részvételhez alkalmanként legalább 3000 Ft támogatási díj befizetését kérjük.

A Magyar Rákellenes Liga egyesületi tagjainak 50% engedményt biztosítunk, tehát legalább 1500 ft támogatási díj befizetését várjuk.

Alapítványunk számára fontos, hogy azok is részt vehessenek ezen a programon, akiknek nehézséget jelent a támogatási díj megfizetése. Köszönhetően adományozóinknak, akik augusztus végi Élménynapunkon támogattak bennünket, most módunk van rá, hogy mi is támogatást nyújthassunk. Ha nehézség számodra a 3000 Ft támogatási díj megfizetése, kérjük, hogy a regisztrációt követően a szervezes@drprezenszki.hu email címre küldj egy levelet és ebben írd meg, hogy mennyit tudnál fizetni és mi miatt szeretnél kedvezményt. A levél tárgya ez legyen: Támogatás igénylése. (A kapott információt bizalmasan kezeljük.) A kedvezmény elbírálása megtörténik 48 órán belül és értesítünk az eredményről.

A Simonton Klubok során befolyt támogatási díjakkal az „Összehangolva – Gyógyít a képzeleted!” Alapítvány működését segíted.

A regisztráció és a fizetési határidő 2020. október 23.

A csoport minimum 8, maximum 14 fővel indul, a regisztráció 14 főnél lezárul. Felhívjuk figyelmed, hogy az ezen a felületen tett jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a támogatási díj vagy az elbírált díj megérkezett az Alapítványunk számlájára, legkésőbb 2020 október 23-ig.

Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a befizetéshez szükséges banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd az szervezes@drprezenszki.hu címen.

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány, a klubok vezetője Dr. Prezenszki Zsuzsanna.

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amiben segítünk:

Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat és minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. Ezért a csoport a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással és szükség esetén telefonon, emailben is. Akik még nem vettek részt webex foglalkozásainkon, azok egy felhasználási útmutatót kapnak és azoknak 2020.10.26.-án tartunk egy próba csatlakozást, amire meghívót kap minden jövendő résztvevő.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: szervezes@drprezenszki.hu címen.

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk, melyek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page