top of page

okt. 12., Sze

|

Online klub kéthetente

Rendhagyó Simonton Klub- Összehangolva | "Rehabilitációs Zumba Gold® "

A "Tovább lépek" gombra kattintás előtt olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Rendhagyó Simonton Klub- Összehangolva | "Rehabilitációs Zumba Gold® "
Rendhagyó Simonton Klub- Összehangolva | "Rehabilitációs Zumba Gold® "

Idő és helyszín

2022. okt. 12. 17:00 – 18:30

Online klub kéthetente

Az eseményről

Ezúttal egy rendhagyó Simonton Klubot tartunk, ahol a beszélgetés helyett a mozgásé lesz a főszerep.

Az alkalmat Szabó Kriszta fitnesz és rehabilitációs Zumba® oktató, tanító-testnevelő, mozgásfejlesztő pedagógus vezeti.

Szabó Kriszta a mozgáson keresztüli egészségfejlesztő hatások népszerűsítésének és az egészségszemlélet formálásának elkötelezett híve.

A Simonton Klubok olyan interaktív csoportfoglalkozások, ahol mindig más és más témát dolgozunk fel. Aki már elsajátította a Simonton-módszer illetve az Összehangolva-módszer alapjait, azok számára lehetőséget biztosít az ismétlésre, a közösség támogatásának megőrzésére. Aki még nem ismeri alapítványunk programjait, az itt „belekóstolhat” a hangulatba, bepillanthat a programjaink alapjaiba és megérezheti segítő közösségünk erejét.

Rendhagyó Klubunkon: "Rehabilitációs Zumba Gold®"

A daganatos betegséggel való megküzdés egyik alappilére a mozgás, a mozgásnak pedig az egyik legjobb formája a tánc. Mindazoknak, akik a gyógyulás felé vezető úton járnak, a tánc nemcsak a mozgáson keresztül ad segítséget, de az örömön és a megélt közösségi élményen keresztül is.

Aki Zumbázott már Szabó Krisztával, jól tudja, hogy óráin a jókedv és a kikapcsolódás garantált. A mozgás bizonyítottan szerepet játszik fizikai egészségünk megőrzésében és visszaszerzésében, de sokat segít pszichés egyensúlyunk és lelki harmóniánk helyrebillentésében is. Szabó Kriszta Zumba órája pedig még ennél is többet ad. 

Kifejezetten daganatos és krónikus betegeknek szól, figyelembe veszi az egyéni fizikai állapotot és igényeket. Aki sokat bír, alaposan átmozgathatja a testét, de ha épp csak egy széken ülve tudsz táncolni a karjaiddal, Szabó Krisztával akkor is nagyot Zumbázhatsz.

Emellett a Zumba hatékonyan segíti a már gyógyultakat is fizikai erőnlétük visszaszerzésében, később pedig testi és lelki állóképességük fenntartásában.

Az óra elején Kriszta elmagyarázza, hogyan lehet a mozgásokat könnyített módon végezni.

Várunk téged is szeretettel!

A Simonton Klubról:

Az immár 20 éves Simonton Klub az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány keretei között működik 2020 közepe óta. Várunk minden régi tagot és az új érdeklődőket. Mindazokat, akik vettek már részt az alapítvány programjain, vagy a jövőben tervezik, hogy bekapcsolódnak velünk abba a kalandba, amit az összehangolt testi- lelki működések felfedezése, megteremtése jelent.

A Simonton Klub jelenleg 2 hetente kerül megrendezésre a Zoom-on. Minden alkalommal friss témát hoz Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológus, illetve néhány alkalmon a meghívott vendégelőadóink, ezek köré épülnek a csoportfoglalkozások.

Mi változatlan?

• A légkör, a szellemiség, a könnyedség

• A közösség megtartó ereje

• Minden alkalommal olyan témát járunk körbe, ami segít testi - lelki egyensúlyunk megőrzésében

• Interaktív csoportfoglalkozás – azaz itt mindenki szóhoz jut

• Arra is lehetőség van, hogy feleleveníts korábban elsajátított technikákat

Részvételi feltételek

Regisztrációs határidő: 2022. október 10. vagy a létszám beteltéig. A csoport minimum 8, maximum 20 fővel indul, a regisztráció 20 főnél lezárul.

Részvételi díj: 3.600, Ft (fizetési határidő 2022.10.10.) 

Alapítványunk számára fontos, hogy azok is részt vehessenek ezen a programon, akiknek nehézséget jelent a díj megfizetése. Köszönhetően adományozóinknak, módunk van rá, hogy mi is támogatást nyújthassunk. Ha nehézség számodra a részvételi díj megfizetése, kérjük, hogy a regisztrációt követően az osszehangolva@drprezenszki.hu email címre küldj egy levelet és ebben írd meg, hogy mennyit tudnál fizetni és mi miatt szeretnél kedvezményt. A levél tárgya ez legyen: Támogatás igénylése. (A kapott információt bizalmasan kezeljük.) A kedvezmény elbírálása megtörténik 48 órán belül és értesítünk az eredményről.

Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a befizetésed megérkezett Alapítványunk számlájára, legkésőbb 2022. október 10-ig.

Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a befizetéshez szükséges banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a osszehangolva@drprezenszki.hu címen. (Sajnos a levelünk sokszor a Spam/Promóciók mappába érkezik, kérünk, ezeket is ellenőrizd. Ha ott találod, tedd át az elsődleges levelek közé, ezzel megelőzheted, hogy legközelebb is rossz helyre fusson be, illetve vedd fel címünk a címlistádba: szervezes@drprezenszki.hu .)

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány.

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik.

Javasoljuk, hogy 

  • kényelmes nadrágot, laza pólót és sportcipőt viselj az alkalmon,
  • legyen a közeledben egy hosszúujjú felső,
  • és egy palack víz!

Amiben segítünk:

A programot a Zoom felületén rendezzük meg. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. A Zoom „várószobájának” használatával ellenőrizzük, hogy az eseményre csak a résztvevők léphessenek be és csak a regisztrált e-mail címről. 

 

A résztvevők minden héten a program előtti nap (azaz kedd) délután 14 óráig megkapják a zártkörű Zoom linket, melyen csatlakozhatnak a programhoz, arra az e-mail címre, melyről regisztráltak. Amennyiben a Zoom meghívó nem érkezne meg a fenti időpontig, kérjük feltétlenül jelezd az osszehangolva@drprezenszki.hu e-mail címen. (Előtte nézd meg postaládádban a Promóciók (Promotion) és a Levélszemét (Spam) mappákat. Ha ott megtalálod, kérjük tedd át az elsődleges leveleid közé, illetve címünket vedd fel a címlistádba, így segítheted, hogy következő alkalommal már gond nélkül megkapd a meghívónkat.)

 

Első alkalommal a Zoom beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással, és szükség esetén próba belépéssel is, amennyiben legalább 1 héttel előre jelzed, hogy szükséged van rá.

 

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: jelentkezes.osszehangolva@gmail.com .

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk. Ezeket a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page