top of page

jún. 30., P

|

Online klub

Összehangolva Klub | Aktuális témánk: "Tévhitek a daganatos betegek étkezésében" 2. ALKALOM (2)

A "Tovább lépek" gombra kattintás előtt olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Összehangolva Klub | Aktuális témánk: "Tévhitek a daganatos betegek étkezésében" 2. ALKALOM (2)
Összehangolva Klub | Aktuális témánk: "Tévhitek a daganatos betegek étkezésében" 2. ALKALOM (2)

Idő és helyszín

2023. jún. 30. 18:00 – 2023. júl. 01. 18:00

Online klub

Az eseményről

A NAGY TÚLJELENTKEZÉSRE VALÓ TEKINTETTEL EZT A PROGRAMOT MEGISMÉTELJÜK, JELEN FELÜLETEN AZOK REGISZTRÁCIÓJÁT FOGADJUK, AKIK A NOVEMBER 30-RA MEGHIRDETETT ELSŐ ALKALOMMAL  VÁRÓLISTÁRA KERÜLTEK. 

FELHÍVJUK A FIGYELMED, HOGY AZ ITT ELVÉGZETT REGISZTRÁCIÓ CSAK AKKOR ÉRVÉNYES, HA KORÁBBAN MÁR JELENTKEZTÉL ENNEK A PROGRAMNAK A VÁRÓLISTÁJÁRA.

A programról:

Ezúttal az Összehangolva Klubot vendégelőadó vezeti: 

Brjeska Mónika a Semmelweis Egyetem Egészségügyi karán végzett dietetikus. Már szakdolgozatában is a daganatos betegek táplálkozásával foglalkozott, a diploma után pedig onkológiai osztályon dolgozott, ahol nagyon jó eredményeket ért el a betegekkel. Jelenleg a Diétás Tanácsok Mónitól mellett a Van Holnap! Alapítvány táplálásterápiás programját vezeti, amit maga alakított ki úgy, hogy a betegek a lehető legjobb segítséget kapják.

Aktuális témánk: "Tévhitek a daganatos betegek étkezésében” - előadás és azt követően beszélgetés a téma kapcsán

"A daganatos betegek sok kihívással találkoznak, az egyik ilyen kihívást a rengeteg megtévesztő, hamis információ, tévhit jelenti, melyekkel naponta találkozhatnak. Sajnos dietetikusként számtalan olyan eset jut el hozzám, ahol ezek már súlyos állapotromlást okoztak, amit sokkal nagyobb és nehezebb munka helyrehozni.

Az előadásomban szeretném bemutatni az egészségtámogató táplálás alapjait, hogy ezt hogyan lehet beépíteni a daganatos betegek táplálkozásába, valamint végig venni azokat a leggyakoribb táplálkozással kapcsolatos tévhiteket, amik előfordulnak, és ezek helyett valódi, hatékony megoldásokat javasolni.

Mert a daganatos betegek táplálkozása sem kell, hogy a lemondásokról szóljon."

Erről szól a következő Összehangolva Klubunk, Brjeska Mónika dietetikus vezetésével.

Brjeska Mónika előadását követően a résztvevők feltehetik saját kérdéseiket, közösen megvitathatják felvetődő gondolataikat.

Várunk téged is szeretettel!

A Klub története:

Az immár 20 éves Simonton Klub az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány keretei között működik 2020 közepe óta. Várunk minden régi tagot és az új érdeklődőket. Mindazokat, akik vettek már részt az alapítvány programjain, vagy a jövőben tervezik, hogy bekapcsolódnak velünk abba a kalandba, amit az összehangolt testi- lelki működések felfedezése, megteremtése jelent.

Részvételi feltételek

A regisztráció határideje 2022. DECEMBER 7. vagy a létszám beteltéig. A csoport minimum 8, maximum 20 fővel indul, a regisztráció 20 főnél lezárul.

Részvételi díj: 3.000. Ft (fizetési határidő 2022.12.05.)

Alapítványunk számára fontos, hogy azok is részt vehessenek ezen a programon, akiknek nehézséget jelent a díj megfizetése. Köszönhetően adományozóinknak, módunk van rá, hogy mi is támogatást nyújthassunk. Ha nehézség számodra a részvételi díj megfizetése, kérjük, hogy a regisztrációt követően az osszehangolva@drprezenszki.hu email címre küldj egy levelet és ebben írd meg, hogy mennyit tudnál fizetni és mi miatt szeretnél kedvezményt. A levél tárgya ez legyen: Támogatás igénylése. (A kapott információt bizalmasan kezeljük.) A kedvezmény elbírálása megtörténik 48 órán belül és értesítünk az eredményről.

Felhívjuk figyelmed, hogy jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a befizetésed megérkezett Alapítványunk számlájára, legkésőbb 2022. DECEMBER 5-ig.

Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a befizetéshez szükséges banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a osszehangolva@drprezenszki.hu címen. (Sajnos a levelünk sokszor a Spam/Promóciók mappába érkezik, kérünk, ezeket is ellenőrizd. Ha ott találod, tedd át az elsődleges levelek közé, ezzel megelőzheted, hogy legközelebb is rossz helyre fusson be, illetve vedd fel címünk a címlistádba: szervezes@drprezenszki.hu .)

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány.

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amiben segítünk:

A programot a Zoom felületén rendezzük meg. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. A Zoom „várószobájának” használatával ellenőrizzük, hogy az eseményre csak a résztvevők léphessenek be és csak a regisztrált e-mail címről. 

 

A résztvevők minden héten a program előtti nap (azaz kedd) délután 14 óráig megkapják a zártkörű Zoom linket, melyen csatlakozhatnak a programhoz, arra az e-mail címre, melyről regisztráltak. Amennyiben a Zoom meghívó nem érkezne meg a fenti időpontig, kérjük feltétlenül jelezd az osszehangolva@drprezenszki.hu e-mail címen. (Előtte nézd meg postaládádban a Promóciók (Promotion) és a Levélszemét (Spam) mappákat. Ha ott megtalálod, kérjük tedd át az elsődleges leveleid közé, illetve címünket vedd fel a címlistádba, így segítheted, hogy következő alkalommal már gond nélkül megkapd a meghívónkat.)

 

Első alkalommal a Zoom beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással, és szükség esetén próba belépéssel is, amennyiben legalább 1 héttel előre jelzed, hogy szükséged van rá.

 

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: jelentkezes.osszehangolva@gmail.com .

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk. Ezeket a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page