top of page

júl. 14., K

|

Online csoporttréning 6+1 hét

Összehangolva a Simonton módszerrel – segítség daganatos betegséggel küzdőknek (új)

6+1 alkalmas, online csoport Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Összehangolva a Simonton módszerrel – segítség daganatos betegséggel küzdőknek (új)
Összehangolva a Simonton módszerrel – segítség daganatos betegséggel küzdőknek (új)

Idő és helyszín

2020. júl. 14. 16:30 – 18:30

Online csoporttréning 6+1 hét

Az eseményről

  • Megismerkednél a Carl Simonton nevéhez fűződő gyógyító kép technikával?
  • Szeretnél ennél is jóval többet megtudni, hogyan fedezheted fel saját, belső erőforrásaidat, melyekkel támogathatod a daganatos betegség legyőzését?
  • Szeretnél a mindennapokban is alkalmazható technikákat, eszközöket kapni, melyek segítenek a megküzdésben?
  • Szeretnél egy támogató közösség tagja lenni, ahol sorstársak erősítenek a legnehezebb pillanatokban?

Akkor ez a tréning épp neked szól!

Alig van, aki daganatos betegségben érintettként ne hallotta volna, hogy

"a gyógyulást csak akarnod kell"

"minden fejben dől el"

"gondolkodj pozitívan"

Azt azonban sokkal nehezebb megmondani, hogyan is kell megfelelően "akarni" a gyógyulást, vagy mit jelent "pozitívan" gondolkodni, azon kívül, hogy eljátszuk a környezet kedvéért, hogy minden rendben van.

A Simonton házaspár módszerére alapozó, de azt jelentősen továbbfejlesztő „Összehangolva - a benned rejlő gyógyító erő” elnevezésű módszer abban támogat, hogy szervezetünk saját belső erőforrásait felfedezzük. Ennek alapjait sajátíthatod el jelen, 6+1 alkalmas online kurzus keretében. A tréning alapvető célja, hogy kialakítson egy olyan szemlélet- és életmód váltást, amiben a betegség passzív elszenvedőjéből az egész-ségünk alakításának cselekvő részeseivé váljunk. 

A 6+1 alkalmas tréning során elindulunk az úton, ahol felfedezzük és támogatjuk a belső erőt, amit szervezetünk védelmi rendszerének összehangolt működése jelent. 

A csoport vezetője Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, aki több mint 20 éve támogatja pszichoonkológusként daganatos betegek gyógyulását.

Igaz, hogy nem szabhatjuk át örökletes tulajdonságainkat, nem mindig választhatjuk meg a külső körülményeket, de gondolataink, belső képeink világa sokkal gazdagabb lehetőségeket rejt, mint hinnénk. A testi – lelki egyensúly megteremtését és megőrzését többek között egyszerű, mindenki számára könnyen elsajátítható relaxációs és vizualizációs gyakorlatok segítik.

Ár, időpont, feltételek:

A 6+1 alkalmas, online kurzus 2020. július 14-én indul, minden héten kedden zajlik majd, 16:30 és 18:30 között, 7 héten át.

A regisztráció határideje 2020.július 12, vagy a létszám beteltéig. A csoport minimum 8, maximum 14 fővel indul, a regisztráció 14 főnél lezárul, ezután várólistára lehet feliratkozni

„Koránkelő ” kedvezmény: ha július 6-ig fizetsz, az ár 24.500. Ft

Teljes ár: 30.000. Ft (fizetési határidő július 12)

Részletfizetési lehetőség: 3 x 11.000 Ft (fizetési határidők: 2020.07.12. - 07.24.-08.07)

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány. A csoport összetétele és a betegséged fajtája is befolyásolhatja, hogy ezt a tréninget, vagy esetleg mást ajánlunk neked. Ha regisztrálsz a tréningre, az alapítványunk munkatársai megkeresnek a megadott elérhetőségeid egyikén és sor kerülhet egy nagyjából fél órás, előzetes online vagy telefonos konzultációra Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel, amennyiben korábban nem vettél részt a doktornő bármely tréningjén vagy rendelésén. (A részvételi díj tartalmazza.)

Felhívjuk figyelmed, hogy az ezen a felületen tett jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha lezajlott a konzultáció és a részvételi díj megérkezett az Alapítványunk számlájára. Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a szervezes@drprezenszki.hu címen!

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amiben segítünk:

Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. Ezért a csoport a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással és szükség esetén telefonon, emailben is.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: 

szervezési kérdések: szervezes@drprezenszki.hu

pénzügyi, alapítványi kérdések: osszehangolva@drprezenszki.hu

szakmai kérdések: info@drprezenszki.hu

A regisztrációkor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, Adatkezelési Tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page