top of page

máj. 14., Cs

|

Online csoporttréning

Online Erőforrás Tréning 6+1 alkalom - Gyorssegély korona idején

6+1 alkalmas, online csoport Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel - Kérünk, a "Tovább lépek!" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a létszám megtelt.
Más események
Online Erőforrás Tréning 6+1 alkalom - Gyorssegély korona idején
Online Erőforrás Tréning 6+1 alkalom - Gyorssegély korona idején

Idő és helyszín

2020. máj. 14. 16:30

Online csoporttréning

Az eseményről

Regisztráció előtt kérjük figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, pszichoonkológus online csoportfoglalkozást indít daganatos betegségben érintettek és gyógyultak számára, az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány szervezésében.

 

Tematika:

A koronavírus járvány miatti veszély nagy terhet ró mindannyiunkra. Fokozza a szorongást a szeretteinktől való távollét. Komoly érzelmi és fizikai megterhelést jelent az otthoni munkával, otthoni iskolával megsokszorozódó feladatok tömege. Növeli a bizonytalanság érzést az orvossal való személyes kapcsolattartás nehezítettsége. Mindez még kifejezettebb akkor, ha valaki daganatos betegséggel küzd.

Szervezetünk állapotát azonban nem csak a betegség tényezői befolyásolják. Testünk mindenkori védelmi rendszerének az ereje a koronavírus járvány idején is meghatározó. Immunrendszerünket könnyen és hatékonyan támogathatjuk néhány egyszerű, mégis hatékony eszközzel. 6+1 alkalmas „gyorssegély” csoportunk a daganatos betegeknek szól, s elsősorban azoknak, akik már részt vettek Dr. Prezenszki Zsuzsanna korábbi csoportjainak, képzéseinek valamelyikén. 

A tréning érzelmi támogatással, egyszerű, könnyen elsajátítható, és otthon, egyedül is végezhető gyakorlataival

oldja a járványveszéllyel által aktivált, megemelkedett szorongásszintet,

  • erősíti az érzelmi kontroll érzését
  • támogatja a betegséggel való sikeres megküzdés lehetőségét
  • gazdagítja a saját erőforrások tárházát
  • összehangol a szervezet saját belső védelmi erőivel
  • irányt ad a testi-lelki egység megőrzését szolgáló életmódhoz
  • megajándékoz egy on-line közösség megtartó erejével.

Gyere és csatlakozz Te is!

Személyes élmény és biztonság:

Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. Ezért a csoporttréning a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik majd. A WEBEX Meeting eszközzel megtartott Webinárium olyan professzionális eszköz, amivel a multinacionális cégek is tartják üzleti megbeszéléseiket. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. A megbeszélésről nem szivároghat ki semmi, ha minden résztvevő betartja a szabályokat (amiről az adatkezelési szabályzatunkban részletesebben olvashatsz).

Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói kézikönyvvel és szükség esetén személyesen is. A tréning elindítása előtt technikai próbát tartunk, és a tréning alatt is fordulhattok az alapítvány munkatársaihoz, ha technikai probléma adódna. Szükséges otthoni technikai feltételek: szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik.

Ár, időpont, feltételek:

Regisztráció határideje: 2020. május 11, 14:00. 

A csoportfoglalkozások indulása: 2020. május 14., csütörtök, 16:30 óra. A csoport aznap egy ún. nulladik alkalommal indul, mely a technikai "összerázódást" szolgálja: a Webex közös használatát, alapszintű ismerkedést, nagyjából 45 percben. A 6+1 alkalmas tréning az ezt követő héten, május 21-én, csütörtökön indul. A nagyjából 2 órás csoportfoglalkozások csütörtökönként 16.30 és 18.30 között zajlanak majd, záró alkalom: 2020. július 2, 16.30-18.30.

A koronavírus járvány fenyegetettségében a daganatos betegséggel érintettek félelme és tanácstalansága még erősebb, mint máskor, ráadásul a személyes konzultációk lehetősége is korlátozottá vált. Ezért Alapítványunk kedvezményes áron hirdeti meg a mostani 6+1 alkalmas online csoportfoglalkozást:

2000 Ft/ alkalom (fizetési határidők: május 12, 19, 26, június 2, 9, 16, 23)

Egy összegben: 11.500 Ft (fizetési határidő: május 12)

Két részletben: 2 X 6500 Ft (fizetési határidők: május 12, június 2)

Fizetés módja: online utalás vagy készpénzes befizetés az "Összehangolva- Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány folyószámlájára. A sikeres regisztrációról a honlap rendszere automatikus visszaigazolást küld. Ezt követően az Alapítvány tagjai felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot, és folyamatosan tájékoztatják őket a további tudnivalókról. A jelentkezés a jelentkező által befizetett díj beérkezése után válik véglegessé, melyet e-mailben igazolunk vissza. 

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: info@drprezenszki.hu 

A regisztrációkor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, Adatkezelési Tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page