top of page

jún. 10., Sze

|

Online csoportfoglalkozás

Maradjunk együtt! - gyógyító kép és támogató közösség – kétheti ismétlő csoport

Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter kétheti, online csoportja, alapképzést végzetteknek - Kérünk, a "Tovább lépek!" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Maradjunk együtt! - gyógyító kép és támogató közösség – kétheti ismétlő csoport
Maradjunk együtt! - gyógyító kép és támogató közösség – kétheti ismétlő csoport

Idő és helyszín

2020. jún. 10. 16:30 – 18:00

Online csoportfoglalkozás

Az eseményről

Jelentkezés előtt kérjük figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

A program keretében kéthetente online találkozási lehetőséget és "tudásfelfrissítést" biztosítunk mindazoknak, akik korábban már részt vettek Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, pszichoonkológus bármely, gyógyító képzeletre alapozott csoportján, programján. A kéthetente ismétlődő alkalmak szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány, vezetője Dr. Prezenszki Zsuzsanna. 

Tematika:  

Aki vett már részt Gyógyító képzelet csoporton/csoportterápián, maga is megtapasztalhatta: minden csoport lezárása különleges élmény. Nagyszerű pillanat összegezni a megtett utat, a csoporttársakkal végigélt, intenzív, sokszor felkavaró, sokszor felemelő élményt, számba venni a csoporthoz köthető kedvező változásokat. A csoportok végén sokszor elhangzik:  „Milyen jó lenne valahogy folytatni, milyen jó lenne együtt maradni!”.

 

Erre az igényre alapozva határoztuk el, hogy elindítjuk a „Maradjunk együtt!” programot, mindazoknak, akik korábban már részt vettek Dr. Prezenszki Zsuzsanna csoportjain.

 

Hiszen az öröm és siker érzése mellett minden csoport végén marad egy furcsa űr. Néhány hét alatt közösséggé kovácsolódunk. Életünk meghatározó szakaszában mély és komoly élményeket osztunk meg egymással. Tanúi voltunk egymás örömének, sikereknek – fontossá váltunk egymás számára. De az együtt töltött néhány hét gyorsan elszáll. A végén úgy tűnik, „mintha tegnap találkoztunk volna először”, de ha visszanézünk a megtett útra, látszik, milyen messze vagyunk attól, ahonnan indultunk. 

A csoport támogatása valóban sokat jelent. Félelemmel és kétséggel telve könnyebb az egész-ségért tenni, ha egy csapat ember együtt drukkol a sikernek. Könnyebb kialakítani és megtartani az új, támogató életmódbeli, gondolkodásmódbeli rutinokat, ha az együtt rezdülő közösség figyelme, biztatása kiséri.

 

A „Maradjunk együtt!” program részeként két hetente szerdán 16.30-tól 18h-ig a WEBEX online felületén találkozásaink során 

- ismételjük a korábban elsajátított technikákat 

- közösen meditálunk 

- vezetett meditációkat tartunk 

- beszélünk örömeinkről

- a közösség segítségével rátekintünk nehézségeinkre

- figyelünk egymásra

- részesei vagyunk a csapat megtartó erejének. 

Gyere te is, maradjunk együtt!

Ár, időpont, feltételek:

A kétheti ismétlő alkalmak június 10-én, szerdán indulnak, 16.30- 18.00 között. 

Választhatsz, hogy 1-1 alkalomra jelentkezel, vagy bérletet váltasz.

Árak:

/alkalom

/ 5 alkalmas bérlet

/x alkalmas bérlet 

A regisztráció határideje június 8, hétfő, 

Regisztráció határideje: 2020. május 17, 14:00. (illetve a maximális létszám eléréséig) 

A csoportfoglalkozások indulása: 2020. május 19., kedd, 16:30 óra. A csoport aznap egy ún. nulladik alkalommal indul, mely a technikai "összerázódást" szolgálja: a Webex közös használatát, alapszintű ismerkedést, nagyjából 45 percben. A 6+1 alkalmas tréning az ezt követő héten, május 26-án, kedden indul. A nagyjából 2 órás csoportfoglalkozások keddenként 16.30 és 18.30 között zajlanak majd, záró alkalom: 2020. július 7, 16.30-18.30.

A koronavírus járvány fenyegetettségében a daganatos betegséggel érintettek félelme és tanácstalansága még erősebb, mint máskor, ráadásul a személyes konzultációk lehetősége is korlátozottá vált. Ezért Alapítványunk kedvezményes áron hirdeti meg a mostani 6+1 alkalmas online csoportfoglalkozást:

2000 Ft/ alkalom (fizetési határidők: május 15, 22, 29, június 5, 12,19, 26)

Egy összegben: 11.500 Ft (fizetési határidő: május 15)

Két részletben: 2 X 6500 Ft (fizetési határidők: május 15, június 5)

Fizetés módja: online utalás vagy készpénzes befizetés az "Összehangolva- Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány folyószámlájára. A sikeres regisztrációról a honlap rendszere automatikus visszaigazolást küld. Ezt követően az Alapítvány tagjai felveszik a jelentkezőkkel a kapcsolatot, és folyamatosan tájékoztatják őket a további tudnivalókról. A jelentkezés a jelentkező által befizetett díj beérkezése után válik véglegessé, melyet e-mailben igazolunk vissza. 

Személyes élmény és biztonság:

Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. Ezért a csoporttréning a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik majd. A WEBEX Meeting eszközzel megtartott Webinárium olyan professzionális eszköz, amivel a multinacionális cégek is tartják üzleti megbeszéléseiket. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. A megbeszélésről nem szivároghat ki semmi, ha minden résztvevő betartja a szabályokat (amiről az adatkezelési szabályzatunkban részletesebben olvashatsz).

Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói kézikönyvvel és szükség esetén személyesen is. A tréning elindítása előtt technikai próbát tartunk, és a tréning alatt is fordulhattok az alapítvány munkatársaihoz, ha technikai probléma adódna. Szükséges otthoni technikai feltételek: szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: info@drprezenszki.hu 

A regisztrációkor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, Adatkezelési Tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page