top of page

ápr. 07., V

|

Mátrafüred

Lélekfürdő, erdőjárás, meditáció Mátrafüreden

Erőforrásgyűjtő Nap Dr. Prezenszki Zsuzsannával - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Lélekfürdő, erdőjárás, meditáció Mátrafüreden
Lélekfürdő, erdőjárás, meditáció Mátrafüreden

Idő és helyszín

2024. ápr. 07. 9:45 – 17:00

Mátrafüred, Gyöngyös, Béke u. 7, 3232 Magyarország

Az eseményről

Mártózz meg az éledő természet energiáiban

Tarts velünk egy Élménynapra, tapasztald meg velünk a természet gyógyító erejét!

Minden évszakban csodálatos a szabadban lenni. A tavaszi, lombnyitás előtti erdő energiái azonban semmihez sem hasonlíthatók. A friss rügyben rejlő, majd kibomló lendület ilyenkor áthatja az egész vidéket. Ebben az ígérettel teli, tiszta, és új lehetőségeket hozó energiában mártózunk meg áprilisi erőforrásgyűjtő napunkon.

A helyszín Mátrafüred, ahonnan kellemes, és gyönyörű panorámát kínáló túra vezet a Muzsla kilátóhoz, onnan pedig a Rákóczi forráshoz. A délután folyamán pedig ellátogatunk a Bene patakhoz is, ahol egy vezetett jelenlét-meditációban vehetsz majd részt. 

Várjuk mindazokat, akik daganatos betegségben érintettek, vagy gyógyultak, és a teherbírásuk lehetővé tesz 2-3 órás, közepes erősségű túrát.  A délelőtti túrát néhány rövid emelkedő tarkítja, de különösebb felkészülést nem igényel, átlagos teherbíró képességgel megtehető. 

A program nyitott ez érintettek családtagjai, közeli hozzátartozói számára is. 

Esős idő esetén programunkat megtartjuk, de a túra helyett  a Mátra Vitál Rendezvényházban (3232 Mátrafüred, Béke u. 7.) zajlik  majd, ez esetben mozgás meditációra és kreatív foglalkozásokra számíthattok majd, azonos tematikával.

A program vezetője Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, onkopszichológus, helyszíni segítő Herneczky Andrea főiskolai docens, alapítványunk önkéntes szervezési munkatársa.

Az esemény részletei, részvételi díjak és minden fontos tudnivaló az alábbi linken olvashatóak, ahol regisztrálni is tudsz:

https://www.kiutarakbol.hu/matrafured-erdofurdo-meditacio

Tarts velünk Te is!

Esemény megosztása

bottom of page