top of page

dec. 21., H

|

Online csoport

Karácsonyi Zumba Party Szabó Krisztával - rehabilitációs Zumba Gold® óra, sült almával, forró teával

Online program - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Karácsonyi Zumba Party Szabó Krisztával - rehabilitációs Zumba Gold® óra, sült almával, forró teával
Karácsonyi Zumba Party Szabó Krisztával - rehabilitációs Zumba Gold® óra, sült almával, forró teával

Idő és helyszín

2020. dec. 21. 17:00 – 19:00

Online csoport

Az eseményről

Fűszerezd meg egy kis mozgással az ünnepeket!

A daganatos betegséggel való megküzdés egyik alappilére a mozgás, a mozgásnak pedig az egyik legjobb formája a tánc. Mindazoknak, akik a gyógyulás felé vezető úton járnak, a tánc nemcsak a mozgáson keresztül ad segítséget, de az örömön és a megélt közösségi élményen keresztül is.

Aki zumbázott már Szabó Krisztával, jól tudja, hogy óráin a jókedv és a kikapcsolódás garantált. A mozgás bizonyítottan szerepet játszik fizikai egészségünk megőrzésében és visszaszerzésében, de sokat segít pszichés egyensúlyunk és lelki harmóniánk helyrebillentésében is. Szabó Kriszta zumba órája pedig még ennél is többet ad. Kifejezetten daganatos és krónikus betegeknek szól, figyelembe veszi az egyéni fizikai állapotot és igényeket. Aki sokat bír, alaposan átmozgathatja a testét, de ha épp csak egy széken ülve tudsz táncolni a karjaiddal, Szabó Krisztával akkor is nagyot zumbázhatsz. Emellett a zumba hatékonyan segíti a már gyógyultakat is fizikai erőnlétük visszaszerzésében, később pedig testi és lelki állóképességük fenntartásában.

A Karácsonyi Zumba Partyn különleges, felemelő, ünnepi hangulatú, könnyű zumbázásra számíthasz. Sorra csendülnek majd fel vidám és felemelő, karácsonyi hangulatú zenék, és a zumbázás mellett a közösség is szerepet kap. Együtt eszünk-iszunk, s közben lesz mód beszélgetni, nevetni, elgondolkodni egyaránt. Beengedni a jót az életünkbe. Ha van kedved, készíts otthon Te is sült almát, mellé fahéjas-szegfűszeges vagy épp gyömbérteát, amit a többi résztvevővel közösen kortyolhatsz el az online „koccintás” után. A sült alma közös, online elrágcsálása is minden bizonnyal jól fog esni a tánc után.:-)

Most, hogy a Covid-19 miatt mindenki karácsonya magányosabb lett, ráadásul a magányt hónapokig kell viselnünk, fontos megragadni minden alkalmat, ami a jókedvű kikapcsolódásról, közös szórakozásról, felszabadító mozgásról szól.

A programon szeretettel várjuk Szabó Kriszta „törzsvendég zumbásait”, és az új jelentkezőket egyaránt. Kortól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül mindenki kiválaszthatja majd a számára aktuálisan legjobb tempót és lépéseket. A zumba koreográfiákat akkor is fogod tudni követni, ha éppen mozgásodban akadályozva érzed magad, akár egy széken ülve is. Az óra elején Kriszta elmagyarázza, hogyan lehet a mozgásokat könnyített módon végezni.

Miért épp a Zumba Gold®?

A Zumba Gold®-ot extra magas örömfaktorú, könnyített élménytáncnak is nevezhetnénk. A zumba életérzést itt megtapasztalhatják azok is, akik ugyan szeretnek táncolni, szeretik a zenét, de túl megterhelő lenne számukra a hagyományos, fitnesz alapú zumba.

 • segít, hogy fizikai kondíciódat javítsd vagy szinten tartsd
 • egész testedet átmozgatja
 • segíti a szervezeted öngyógyító tevékenységét
 • egyszerű mozgáselemeket tartalmaz, nem igényel előképzettséget
 • örömtelivé varázsolja a mozgást
 • kikapcsol a hétköznapok gondterheltségéből
 • jókedvre hangol, hatása veled marad később is
 • közösséget kovácsol
 • nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott
 • életkortól és fizikai állapottól függetlenül élvezhető

A csoportot vezeti: Szabó Krisztina

fitnesz és rehabilitációs Zumba® oktató, tanító-testnevelő, mozgásfejlesztő pedagógus

Szabó Kriszta a mozgáson keresztüli egészségfejlesztő hatások népszerűsítésének és az egészségszemlélet formálásának elkötelezett híve. A felnőtteknek és gyerekeknek szóló zumba óráin túl több mint 5 éve támogatja a ZumbaGold® és a Zumba Fitnesz®  eszközével a daganatos betegek gyógyulását. Egyedülálló kezdeményezés, hogy a Zumba Gold®  módszert specifikusan a daganatos betegek részére adaptálta.

8 éve a Tehetségműhely Közhasznú Alapítvány mozgásmentoraként tart gyerekeknek képességfejlesztő, tehetséggondozó, illetve fejlesztő mozgásos foglalkozásokat. „A háromlabdás kaszkáddobás a tanulási zavar prevenciójaként és terápiájaként” nevű módszer kidolgozója, valamint az azonos nevű akkreditált képzés alapítója és vezető oktatója. Pedagógusok, segítő foglalkozásúak számára rendszeresen tartja képzéseit.

Dr. Prezenszki Zsuzsanna onkopszichológus csoportjaihoz kapcsolódva az elmúlt 4 évben számos alkalommal tartott zumba órákat. A Nyírő Gyula OPAI mellett többek között az Országos Onkológiai Intézetben a RÁKÁSZ szervezésében, a SOTE Onkológiáján, a Regea Alapítvány és a Tűzmadárház meghívására, illetve számos rendezvényen tartott zumba órákat daganatos betegek részére. Állandó óráit 4 éve tartja heti rendszerességgel érintett résztvevőkkel.

Fitnesz Zumba@ órákat tart rendszeresen az ország számos pontján, országos szintű nagyrendezvényektől a kisebb eseményekig.

„Óráimon elfogadó, szeretetteljes, és bátorító, támogató légkört igyekszem megteremteni. Olyan közösséget, ahol mindenki becsüli és segíti a másikat, komoly barátságok is kialakulnak. A legnagyobb érték az egészség. Igyekszem eszközöket adni a közösségünk tagjainak, hogy minél többet tehessenek gyógyulásukért és egészségük fenntartásáért.”

Kiknek szól?

A programra várunk mindenkit, aki daganatos betegségben, illetve más krónikus betegségben érintett vagy korábban érintett volt. Ugyanakkor várjuk azokat is, akiket a prevenció, az egészségmegőrzés miatt érdekel a Zumba®, de egy könnyebb változatát igénylik, vagy kezdők.

Nem és kor nem számít, ahogy a fizikai állapot sem.

Ár, időpont, feltételek

A „Karácsonyi Zumba Party” 2020. december 21-én 17:00-ai kezdéssel kerül online megrendezésre a Zoom felületén.

A regisztráció határideje 2020. december 17. vagy a létszám beteltéig.

A csoport minimum 10 maximum 30 fővel indul, a regisztráció 30 főnél lezárul, ezután várólistára lehet feliratkozni.

Koránkelő” kedvezmény:

ha 2020. december 14-ig fizetsz, a „Karácsonyi Zumba Party” ára részedre: 2.400 Ft

Teljes ár: 3.000 Ft (fizetési határidő 2020. december 17. )

 

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány.

Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a szervezes@drprezenszki.hu email címen!

Felhívjuk figyelmed, hogy a jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj is megérkezett az Alapítványunk számlájára. A részvételi díj beérkezését számlád megküldésével emailben igazoljuk vissza a fizetés után, pár napon belül.

Amire szükséged lesz:

 • szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik
 • Javasoljuk, hogy készíts magadnak sült almát, fahéjas-szegfűszeges vagy gyömbér teát (vagy bármi ünnepi falatozni és innivalót), melyet a zumba parti második felében ugyan „online”, de közösen fogyasztunk el.
 • A programhoz bújj kényelmes ruhába és cipőbe, amiben jólesően tudsz mozogni

Amit mi biztosítunk:

A programot a Zoom felületén rendezzük meg. Mindazok, akik regisztráltak és befizették a részvételi díjat, az esemény előtti napon, azaz 2020. december 20 vasárnap megkapják az eseményre szóló zártkörű linket arra az e-mail címre, melyről regisztrált. Amennyiben legkésőbb december 20, vasárnap este 8 óráig nem érkezne meg hozzád a Zoom esemény csatlakozási linkje, úgy kérjük feltétlen jelezd ezt az osszehangolva@drprezenszki.hu címen!

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot:

szervezési kérdések:  szervezes@drprezenszki.hu

pénzügyi kérdések:  osszehangolva@drprezensziki.hu

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk. Ezeket a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page