top of page

okt. 25., H

|

Online csoport 6+1 hét

Jól neveld a sárkányod! - Hogyan segítheti a kommunikáció a gyógyulásunkat?

6+1 alkalmas, online csoport Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Jól neveld a sárkányod! - Hogyan segítheti a kommunikáció a gyógyulásunkat?
Jól neveld a sárkányod! - Hogyan segítheti a kommunikáció a gyógyulásunkat?

Idő és helyszín

2021. okt. 25. 16:30 – 18:30

Online csoport 6+1 hét

Az eseményről

Daganatos betegként gyakran előfordul, hogy kiszolgáltatottnak, eszköztelennek érezzük magunkat. Az ismerőseink, barátaink, családtagjaink körében új kommunikációs utakat kell találnunk a betegség helyzetében. Ráadásul az orvos-beteg kommunikációra sajnos ma jellemző, hogy bántó, megterhelő, és bizony sokszor mindkét oldalról sikertelen. Pedig tudományos adatok is bizonyítják, hogy a gyógyító csapattal való jó kapcsolat, a megfelelő együttműködés növeli a sikeres megküzdés lehetőségét. Ahogy a beteg optimista hozzáállása is gyógyító erőt rejt, amit a család, a barátok támogatása nagyban ösztönöz.

A környezetünkkel való harmónia, a zavartalan együttműködés a külvilággal mindannyiunkban élő, természetes vágy. Eközben életünk során rengeteg energiát fordítunk a harcokra, amiket a minket bántó, elnyomó helyzetek ellen vívunk. Vagy épp az ilyen helyzetekben kialakuló tehetetlen őrlődés, csendes elviselés, esetleg szégyen viszi el az erőnket. Ám ha a nehéz helyzeteket sikerül méltón és könnyedén kezelni, ez a belső erő, ez az energia a könnyed és örömteli pillanatokra fordítható. Kommunikációnk minősége így életünk minőségét alapozza meg.​ 

A „Jól neveld a sárkányod!” program célja megtalálni és bejáratni a méltó és eredményes önképviselet módját a kifejezetten nehéz helyzetekben is. Segít átgondolni, hogy miként bánjunk másokkal ahhoz, hogy a történéseket javunkra fordítsuk, hogyan lehetünk eredményesebbek a problémamegoldásban, hogyan hozhatjuk ki a rossz helyzetekből is a lehetőségekhez képest a legjobbat, hogyan működhetünk együtt másokkal, s hogyan legyünk képesek tenni önmagunkért. A 6+1 alkalmas programot dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, a pszichoonkológia területén sok éves tapasztalattal bíró pszichoterapeuta vezeti.

Kiknek szól?

Egyrészt a "Jól neveld a sárkányod" program szól mindazoknak, akik korábban részt vettek bármely "Összehangolva a Simonton-módszerrel" csoportunkon. Az abban segített, hogy elinduljunk  az úton, ahol feltárhatjuk rejtett erőforrásainkat, felfedezhetjük a gyógyító képekben rejlő erőt. Most az úton a kommunikációval foglalkozva haladunk tovább. (Közben rendszeresen indulnak "Összehangolva a Simonton-módszerrel" programjaink is.)

Másrészt a „Jól neveld a sárkányod!” online program nyitott minden jelentkező felé, (azok felé is, akik korábban nem vettek részt Dr. Prezenszki Zsuzsanna programjain), aki szeretné fejleszteni kommunikációját, az önmagáért való kiállás képességét az élet legkülönbözőbb helyzeteiben. Legyen szó családi konfliktusokról, munkahelyi nehézségekről, vagy éppen egészségügyben zajló szituációkról.

Ár, időpont, feltételek:

A 6+1 alkalmas, online kurzus 2021. október 25-én indul, minden héten hétfőn, 16:30-18:30 zajlik majd, 7 héten át. Kivéve a második alkalmat, ami november 1-ére esne, mely ünnepnap, így helyette november 2-án, kedden délután tartjuk, 16:30-18:30 között a foglalkozást.

A regisztráció határideje 2021. október 21.-e, vagy a létszám beteltéig.

A csoport minimum 10, maximum 14 fővel indul, a regisztráció 14 főnél lezárul, ezután várólistára lehet feliratkozni.

Kérjük, hogy a regisztrációd követő 72 órán belül fizesd be a részvételi díjat, mert a jelentkezésed csak ezzel válik véglegessé.

„Koránkelő” kedvezmény: ha október 15-ig fizetsz, az ár 26.500 Ft

Teljes ár: 31.500 Ft (a regisztrációs határidő végéig)

Részletfizetési lehetőség: 3 x 10.500 Ft (fizetési határidők: 10.21. - 11.04. - 11.18.)

Miután ezen a felületen regisztrálsz, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük ellenőrizd a Levélszemét és Promóció mappákat is. Ha a visszaigazoló levelet ezután sem találod, jelezd mihamarabb a szervezes@drprezenszki.hu címen!

Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben 72 órán belül nem fizeted be a részvételi díjat, a regisztrációd a várólistára kerülhet, ha a befizetőkkel megtelt már a csoport.

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány. A csoport összetétele és a betegséged jellege is befolyásolhatja, hogy ezt a programot, vagy esetleg mást ajánlunk neked. Ha regisztrálsz a programra, az alapítványunk munkatársai megkeresnek a megadott elérhetőségeid egyikén és sor kerülhet egy 5-10 perces első kapcsolatfelvételre telefonon vagy online Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel, amennyiben korábban nem vettél részt a doktornő bármely programján vagy rendelésén. (Díját a részvételi díj tartalmazza.)

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amiben segítünk:

A programot a Zoom felületén rendezzük meg. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. A Zoom „várószobájának” használatával ellenőrizzük, hogy az eseményre csak a résztvevők léphessenek be és csak a regisztrált e-mail címről.

A résztvevők minden héten a program előtti nap (azaz vasárnap) délután 14 óráig megkapják a zártkörű Zoom linket, melyen csatlakozhatnak a programhoz, arra az e-mail címre, melyről regisztráltak. Amennyiben a Zoom meghívó nem érkezne meg eddig az időpontig, kérjük feltétlenül jelezd az osszehangolva@drprezenszki.hu e-mail címen. (Előtte nézd meg postaládádban a Promóciók (Promotion) és a Levélszemét (Spam) mappákat. Ha ott megtalálod, kérjük tedd át az elsődleges leveleid közé, illetve címünket vedd fel a címlistádba, így segítheted, hogy következő alkalommal már gond nélkül megkapd a meghívónkat.)

Első alkalommal a Zoom beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással és szükség esetén telefonon, emailben is, ha jelzed, hogy szükséged van rá.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot:

szervezési kérdések:  szervezes@drprezenszki.hu

pénzügyi, alapítványi kérdések:  osszehangolva@drprezenszki.hu

szakmai kérdések:  info@drprezenszki.hu

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk. Ezek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page