top of page

jún. 09., Sze

|

havi online csoport

Esetmegbeszélő csoport - Dr. Kegye Adrienne és Dr. Prezenszki Zsuzsanna vezetésével

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Esetmegbeszélő csoport - Dr. Kegye Adrienne és Dr. Prezenszki Zsuzsanna vezetésével
Esetmegbeszélő csoport - Dr. Kegye Adrienne és Dr. Prezenszki Zsuzsanna vezetésével

Idő és helyszín

2021. jún. 09. 17:00 – 19:30

havi online csoport

Az eseményről

Az Esetmegbeszélő csoportok havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre az online térben, Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter illetve Dr. Kegye Adrienne pszichoterapeuta szakorvos vezetésével. A program zártkörű, előzetes regisztráció alapján szerveződik, daganatos és egyéb krónikus betegek ellátásában dolgozó pszichológusoknak és orvosoknak kíván segítséget, szakmai támogatást nyújtani.

Több évre nyúlik vissza a kezdeményezés, hogy az egészségügy, a szociális ellátás, és egyéb segítő területén dolgozó - a mai ellátási rendszerben sokszor magára hagyott - pszichológusoknak és orvosoknak fórumot teremtsünk nehézségeik, örömeik, tapasztalataik megosztására. Havi találkozásaink lehetőséget adnak arra, hogy elakadásainkat egy segítő, támogató közegben megbeszéljük, a közös tudásbázissal új utakat, inspiráló lehetőségeket tárjunk fel. Az eltelt időben csoportjaink során összekovácsolódott csapat komoly megtartó erőt és erős szakmai bázist képvisel. A kialakult otthonos légkör, kölcsönös bizalom nagy segítséget jelent mindannyiunknak. A hosszú évek alatt kiérlelődött „szakmai mag” nagy erénye, hogy nyitottságát megőrizve folyamatosan integrál új résztvevőket. Eddigi hagyományunkat megőrizve, azt tovább folytatva, várunk a jövőben is mindenkit, aki osztozni akar velünk e nemes - és bizony időnként nehéz – hivatás kihívásaiban.

A június 9-ei csoportot tartja: Dr. Kegye Adrienne. A programon részt vesz Dr. Prezenszki Zsuzsanna is. A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány.

Részvételi feltételek:

A részvétel regisztrációhoz kötött, mely ezen a felületen, a lap alján található gombra kattintva megtehető. A csoport minimum 5, maximum 20 fővel lesz megtartva.

Koránkelő kedvezmény: Amennyiben június 4-éig fizetsz, a díj: 2000 Ft.

Teljes díj: 3000 Ft/fő

A regisztráció és a fizetési határidő 2020. június 8, kedd

Első alkalommal a részvétel ingyenes.

Kérésre kiállítunk vállalkozói vagy céges számlát is, mely költségként elszámolható.

Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a befizetéshez szükséges banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a szervezes@drprezenszki.hu címen.

Felhívjuk figyelmed, hogy az ezen a felületen tett jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a részvételi díj megérkezett az Alapítványunk számlájára, legkésőbb 2020 június 8-áig.

Szeretettel várunk az eseményen!

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amit mi biztosítunk:

Fontos számunkra, hogy az online térben megtarott csoport jó minőségben, és megfelelő biztonsági szintet biztosító csatornán keresztül történjen. A csoportot hagyományainak megfelelően Zoom-on tartjuk.

Akik jelzik, hogy még nem vettek részt Zoom eseményen, azok egy felhasználási útmutatót kapnak és számukra tartunk egy próba csatlakozást, ha igénylik.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: szervezes@drprezenszki.hu címen.

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk, melyek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Regisztrálj a „Tovább lépek!” gomra kattintva!

Esemény megosztása

bottom of page