top of page

dec. 16., Sze

|

havi online csoport

Esetmegbeszélő csoport - Dr. Kegye Adrienne és Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterekkel

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Esetmegbeszélő csoport - Dr. Kegye Adrienne és Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterekkel
Esetmegbeszélő csoport - Dr. Kegye Adrienne és Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterekkel

Idő és helyszín

2020. dec. 16. 17:00 – 19:30

havi online csoport

Az eseményről

Az Esetmegbeszélő csoportok havi rendszerességgel kerülnek megrendezésre az online térben, váltakozva Dr. Prezenszki Zsuzsanna és Dr. Kegye Adrienne pszichiáterek vezetésével. A program zártkörű, előzetes regisztráció alapján szerveződik, daganatos és egyéb krónikus betegségek ellátásában dolgozó segítő szakembereknek kíván segítséget, szakmai támogatást nyújtani.

Több évre nyúlik vissza a kezdeményezés, hogy az egészségügy, a szociális ellátás, és egyéb segítő területén dolgozó - a mai ellátási rendszerben sokszor magára hagyott - szakembereknek fórumot teremtsünk nehézségeik, örömeik, tapasztalataik megosztására. Havi találkozásaink lehetőséget adnak arra, hogy elakadásainkat egy segítő, támogató közegben megbeszéljük, a közös tudásbázissal új utakat, inspiráló lehetőségeket tárjunk fel. Az eltelt időben csoportjaink során összekovácsolódott csapat komoly megtartó erőt és erős szakmai bázist képvisel. A kialakul otthonos légkör, kölcsönös bizalom nagy segítséget jelent mindannyiunknak. A hosszú évek alatt kiérlelődött „szakmai mag” nagy erénye, hogy nyitottságát megőrizve folyamatosan integrál új résztvevőket. Eddigi hagyományunkat megőrizve, azt tovább folytatva, várunk a jövőben is mindenkit, aki osztozni akar velünk e nemes - és bizony időnként nehéz – hivatás kihívásaiban.

A december 16-ai csoportot tartja: Dr. Kegye Adrienn. A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány.

Részvételi feltételek:

A részvétel regisztrációhoz kötött, mely ezen a felületen, a lap alján található gombra kattintva megtehető. A csoport minimum 5, maximum 20 fővel lesz megtartva.

Támogatási díj: 3000 Ft/fő

A regisztráció és a fizetési határidő 2020. december 14. hétfő

Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a befizetéshez szükséges banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd a szervezes@drprezenszki.hu címen.

A támogatási díjat Alapítványunk továbbítja a foglalkozásokat vezető pszichiátereknek. Az alapítványunk még fiatal, így egyelőre nem közhasznú, amikor az lesz, akkor ez a díj már leírható lesz az adótokból. Addig is támogatási igazolást állítunk ki, amit ugyan a magánszemélyek és a vállalkozók nem írhatnak le költségként, de aki B.T. agy Kft. nevében utal, az el tudja számolni a díjat költségként.

Felhívjuk figyelmed, hogy az ezen a felületen tett jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a támogatási díj megérkezett az Alapítványunk számlájára, legkésőbb 2020 december 16-ig.

Szeretettel várunk az eseményen!

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amit mi biztosítunk:

Fontos számunkra, hogy az online térben megtarott csoport jó minőségben, és megfelelő biztonsági szintet biztosító csatornán keresztül történjen. A csoport hagyományainak megfelelően Zoom lesz megtartva.

Akik jelzik, hogy még nem vettek részt Zoom eseményen, azok egy felhasználási útmutatót kapnak és számukra tartunk egy próba csatlakozást, ha igénylik.

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: szervezes@drprezenszki.hu címen.

A regisztrációkor megadott adataidat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük és szolgáltatásunkat az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően nyújtjuk, melyek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Regisztrálj a „Tovább lépek!” gomra kattintva!

Esemény megosztása

bottom of page