top of page

márc. 01., P

|

Gyöngyös

Erőforrásgyűjtő Hétvége Gyöngyösön

Erőforrásgyűjtő Hétvége Gyöngyösön a Hotel Opálban - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Erőforrásgyűjtő Hétvége Gyöngyösön
Erőforrásgyűjtő Hétvége Gyöngyösön

Idő és helyszín

2024. márc. 01. 15:00 – 2024. márc. 03. 15:30

Gyöngyös, Gyöngyös, Könyves Kálmán tér 12, 3200 Magyarország

Az eseményről

Daganatos betegségben érintett vagy? Vagy már tünetmentes, gyógyult? Esetleg közeli hozzátartozód érintett?

Tarts velünk egy Erőforrásgyűjtő Hétvégére és gyűjts erőt sorstársakkal közösen és szakemberek segítségével a megküzdéshez!​

Mit jelent a bennünk megbúvó rejtett erő?

Ha valaki azt hallja, hogy „rák”, szinte mindig úgy reagál, hogy „én ezt nem bírnám ki”. Valóban, sok félelemmel és testi-lelki fájdalommal jár ez a betegség. Érintettként is rengeteg olyan helyzet van, amiről úgy érezzük, sosem jövünk ki belőle…és mégis, itt vagyunk. Mert valóban, nehéz ez a betegség, mégis valahogy máshogy történik minden, mint ahogy az elején gondoljuk. Olyan dolgokra találunk, ami önmagunknak is meglepő, olyan erőből merítünk, amiről talán magunk sem tudtuk, hogy bennünk él. 

Az együtt töltött három nap során ebben a rejtett erőforrás kútban mártózunk meg újra, új energiát gyűjtve, egy varázslatos mese segítségével. 

A program vezetői Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter, onkopszichológus, Czimer Györgyi akkreditált meseterápiás szakember, önismereti tréner, és dr. Tihanyi Benedek pszichobiológiai kutatóorvos, fókuszolás önismereti tréner, életmódtanácsadó, élményjóga oktató, meseterapeuta.

Az esemény részletei az alábbi linken olvashatóak, ahol regisztrálni is tudsz:

https://www.kiutarakbol.hu/eroforrashetvege-daganatos-betegeknek

Tarts velünk Te is!

Esemény megosztása

bottom of page