top of page

jún. 10., P

|

Zamárdi

Erőforrás Tábor Zamárdiban

3 napos Erőforrás tábor Zamárdiban - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Erőforrás Tábor Zamárdiban
Erőforrás Tábor Zamárdiban

Idő és helyszín

2022. jún. 10. 14:30 – 2022. jún. 12. 15:00

Zamárdi, Zamárdi, Vasvári Pál u. 38, 8621 Hungary

Az eseményről

Nagy öröm, hogy a Zoom csoportok után most a Richter Anna Díj támogatásával személyesen is találkozhatunk.

A daganatos betegség sok-sok érzelmi hullámot hoz magával. A közösen töltött három nap célja, hogy a nyár, a Balaton nyújtotta erőforrásokkal megtámogatva, a csapat, a közösség erejét is kihasználva ezeket a hullámokat elsimítsuk. Feltöltődjünk a táj, a napfény, a víz energiáival.

Az együtt töltött idő megannyi lehetőséget kínál, hogy kiszakadjunk a hétköznapok forgatagából, hogy egy kicsit más szemmel nézzünk rá önmagunkra, a lehetőséginkre. Hiszen a „kincsek” itt hevernek körülöttünk, mint a szétszórt kagylóhéjak között megbújó gyöngyök.

​​

Ez a három nap most azoknak szól akik:

  • részt vettek a közelmúltban a "Gyorssegély daganatos betegeknek" elnevezésű online csoportjainkon
  • vagy alapítványunk korábbi programjainak visszatérő résztvevői voltak.

A program lehetőséget jelent a mindennapokba könnyen átültethető, az egyensúly megőrzését támogató eszközök elsajátítására is. Várjuk a stabil állapotú daganatos betegséggel érintett résztvevőket, s azokat is, akik tünetmentesen vagy gyógyultan már túl vannak a nehezén és az egészségük megőrzését támogatnák ezzel a három napos, erőgyűjtő, feltöltő együttlétre.

Tarts velünk Te is! 

Kérjük, hogy minden további tudnivalóért kattints erre a linkre, ott olvasd el figyelmesen a feltételeket és csak ezt követően regisztrálj : https://www.drprezenszki.hu/eroforrastabor-osszehangolva-richter-2022 

Esemény megosztása

bottom of page