top of page

júl. 08., P

|

Magyar Tudományos Akadémia Tudós Üdülő

Erőforrás Tábor Mátraházán

3 napos Erőforrás tábor Mátraházán - Kérünk, a "Tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a regisztráció lezárult.
Más események
Erőforrás Tábor Mátraházán
Erőforrás Tábor Mátraházán

Idő és helyszín

2022. júl. 08. 14:30 – 2022. júl. 10. 18:00

Magyar Tudományos Akadémia Tudós Üdülő, Mátraháza, Külterület, 3233 Hungary

Az eseményről

Nagy öröm, hogy a Zoom csoportok után most a Richter Anna Díj támogatásával személyesen is találkozhatunk.

A daganatos betegség sok érzelmi hegyen és völgyön vezet át. A közösen töltött három nap célja, hogy a nyár, a környező táj, a harapnivalóan friss levegő nyújtotta erőforrásokkal megtámogatva, a csapat, a közösség erejét is kihasználva ösvényt keressünk a kihívások között. Az együtt töltött idő lehetőséget kínál, hogy kiszakadjunk a hétköznapok forgatagából, hogy felöltődjünk új energiákkal, hogy egy kicsit másfelé induljunk, a lehetőségeink, örömeink új útjaira rátalálva.

​​

Ez a három nap most azoknak szól akik:

  • részt vettek a közelmúltban a "Gyorssegély daganatos betegeknek" elnevezésű online csoportjainkon
  • vagy alapítványunk korábbi programjainak visszatérő résztvevői voltak.

A program lehetőséget jelent a mindennapokba könnyen átültethető, az egyensúly megőrzését támogató eszközök elsajátítására is. Várjuk a stabil állapotú daganatos betegséggel érintett résztvevőket, s azokat is, akik tünetmentesen vagy gyógyultan már túl vannak a nehezén és az egészségük megőrzését támogatnák ezzel a három napos, erőgyűjtő, feltöltő együttlétre.

Tarts velünk Te is! 

Kérjük, hogy minden további tudnivalóért kattints erre a linkre, ott olvasd el figyelmesen a feltételeket és csak ezt követően regisztrálj : https://www.drprezenszki.hu/matrahaza-2022

Esemény megosztása

bottom of page