top of page

jún. 10., Sze

|

Online csoporttréning

"Együtt - Egymásért!" - a belső gyógyító kép erősítése a támogató közösség erejével - online csoport kéthetente

Kéthetente szerdán Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáterrel // Aktuális téma: "Gondolkodom, tehát rosszul vagyok..." Merre tovább? // Kérünk, a "tovább lépek" gombra kattintás előtt figyelmesen olvasd végig a lenti tudnivalókat!

Sajnáljuk, a csoport megtelt.
Más események
"Együtt - Egymásért!" - a belső gyógyító kép erősítése a támogató közösség erejével - online csoport kéthetente
"Együtt - Egymásért!" - a belső gyógyító kép erősítése a támogató közösség erejével - online csoport kéthetente

Idő és helyszín

2020. jún. 10. 16:30 – 18:00

Online csoporttréning

Az eseményről

Jelentkezés előtt kérjük figyelmesen olvasd el az alábbiakat!

Aki vett már részt csoportterápián vagy bármilyen önsegítő, gyógyulást segítő csoporton, maga is megtapasztalhatta: minden csoport lezárása különleges élmény. Nagyszerű pillanat összegezni a megtett utat, a csoporttársakkal végigélt, intenzív, sokszor felkavaró, sokszor felemelő élményt, számba venni a csoporthoz köthető kedvező változásokat. A csoportok végén sokszor elhangzik:  „Milyen jó lenne folytatni a foglalkozásokat, és tovább haladni az úton Zsuzsával, együtt, egymásért!" 

Erre az igényre alapozva határoztuk el, hogy elindítjuk az „Együtt - Egymásért!” programot, ahol kéthetente szerdán: 

  • ismételjük a korábban elsajátított technikákat
  • közösen meditálunk 
  • vezetett meditációkat tartunk 
  • a Simonton-módszerre alapozva dolgozunk "gyógyító képzeletünkkel"
  • erősítjük a belső, gyógyító képet
  • beszélünk örömeinkről
  • a közösség segítségével rátekintünk nehézségeinkre
  • figyelünk egymásra
  • részesei vagyunk a csapat megtartó erejének. 

Csoport tagjaként tanúi vagyunk egymás örömének, sikereknek – fontossá válunk egymás számára. A csoport támogatása valóban sokat jelent. Félelemmel és kétséggel telve könnyebb az egész-ségedért tenni, ha egy csapat ember együtt drukkol a sikerednek. Könnyebb kialakítani és megtartani az új, támogató életmódbeli, gondolkodásmódbeli rutinokat, ha az együtt rezdülő közösség figyelme, biztatása kiséri.

 Gyere te is! Tegyünk "Együtt - Egymásért!"

A kétheti találkozások tervezett témái:

június 10: "Gondolkodom, tehát rosszul vagyok..." Merre tovább? 

június 24: Karantén után: kihívások, tapasztalatok és tervek - stabilitás és rendkívüli helyzetek

július 8: Kommunikációnk minősége - életünk minősége. A kommunikáció szerepe a mindennapokban

július 22: Ió, ció, vakáció! A jelen megélésének ereje és öröme a nyaralás alatt (is) 

Ár, időpont, feltételek:

A kétheti alkalmak június 10-én, szerdán indulnak, 16.30- 18.00 között. Az augusztusi nyári szünetig kéthetente zajlanak (június 24, július 8, július 22, 16:30-18:00), majd szeptembertől újra indulnak.

Választhatsz, hogy 1-1 alkalomra jelentkezel, vagy bérletet váltasz.

Árak:

3000 Ft /alkalom

10 000 Ft / 4 alkalmas bérlet (Amennyiben 4 alkalmas bérletet vásárolsz, de valamely alkalmon mégsem tudsz részt venni, a megmaradt alkalma(ka)t felhasználhatod az augusztusi szünet után, a szeptemberi újraindulásnál. Felhasználási határidő: 2020. október 30.)

A június 10-ei eseményre a regisztráció határideje június 9, kedd, 14:00.  (Illetve a maximális létszám eléréséig). Felhívjuk figyelmed, hogy az ezen a felületen tett jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a díj megérkezett az Alapítványunk számlájára, legkésőbb 2020 június 9.-ig. Miután regisztrálsz a programra, a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld számodra, melyben a befizetéshez szükséges banki adatokat is megtalálod. Ha a regisztrációd követő 10 percben nem kapod meg a visszaigazoló emailt, kérjük jelezd az info@drprezenszki.hu címen.

A program szervezője az "Összehangolva - Gyógyít a képzeleted!" Alapítvány, a csoportok vezetője Dr. Prezenszki Zsuzsanna. Szeretettel várjuk a daganatos betegségben érintetteket, gyógyultakat, és még úton lévőket, vagy hozzátartozó miatt érintetteket egyaránt.

Amire szükséged lesz:

szélessávú internetkapcsolat, valamilyen "okoseszköz" (számítógép/ laptop /tablet /okostelefon), mely kamerával, mikrofonnal és fülhallgatóval (vagy headsettel) rendelkezik

Amiben segítünk: 

Fontos számunkra, hogy a résztvevők az online térben is biztonságban érezhessék magukat, minden elhangzó információ a csoporton belül maradjon. Ezért a csoport a Webex videótalálkozókra fejlesztett felületén zajlik. Minden résztvevő ugyanúgy látja egymást, mintha egy csoportszobában ülnénk körbe. Az eszköz beállításához segítséget nyújtunk felhasználói leírással és szükség esetén telefonon, emailben is. 

Ha valamire nem találsz választ a fenti leírásban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: info@drprezenszki.hu .

A regisztrációkor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, Adatkezelési Tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek a honlap alján található linkeken olvashatóak.

Esemény megosztása

bottom of page