top of page
Esetmegbeszélő találkozók
havi rendszerességgel
-daganatos és egyéb krónikus betegek ellátásában dolgozó pszichológusoknak és orvosoknak

Havi rendszerességgel esetmegbeszélő csoportokat szervezünk pszichológusok és orvosok részére,

az alkalmakat Dr. Prezenszki Zsuzsanna pszichiáter és Dr. Kegye Adrienne pszichoterapeuta vezetik.

 A program zártkörű, minden alkalom előzetes regisztráció alapján szerveződik, az online térben zajlik (Zoom), daganatos és egyéb krónikus betegségek ellátásában dolgozó pszichológusoknak és orvosoknak kíván segítséget, szakmai támogatást nyújtani. 

sketch1614002721053.png

„Több évre nyúlik vissza a kezdeményezés, hogy az egészségügy, a szociális ellátás, és egyéb segítő területén dolgozó - a mai ellátási rendszerben sokszor magára hagyott - szakembereknek fórumot teremtsünk nehézségeik, örömeik, tapasztalataik megosztására. Havi találkozásaink lehetőséget adnak arra, hogy elakadásainkat egy segítő, támogató közegben megbeszéljük, a közös tudásbázissal új utakat, inspiráló lehetőségeket tárjunk fel. Az eltelt időben csoportjaink során összekovácsolódott csapat komoly megtartó erőt és erős szakmai bázist képvisel. A kialakult otthonos légkör, kölcsönös bizalom nagy segítséget jelent mindannyiunknak. A hosszú évek alatt kiérlelődött „szakmai mag” nagy erénye, hogy nyitottságát megőrizve folyamatosan integrál új résztvevőket. Eddigi hagyományunkat megőrizve, azt tovább folytatva, várunk a jövőben is mindenkit, aki osztozni akar velünk e nemes - és bizony időnként nehéz – hivatás kihívásaiban.”

(Dr. Prezenszki Zsuzsanna és Dr. Kegye Adrienne)

Az esetmegbeszélő csoportokhoz folyamatosan lehet csatlakozni.

Az események online, havi egyszer, az "Összehangolva – Gyógyít a képzeleted Alapítvány daganatos és krónikus betegekért" szervezésében valósulnak meg.

 

A 2021-es időpontok:

Március 17: Dr. Prezenszki Zsuzsanna és Dr. Kegye Adrienne vezetésével

Április 14: Dr. Prezenszki Zsuzsanna és Dr. Kegye Adrienne vezetésével

Május 12: Dr. Prezenszki Zsuzsanna vezetésével

Június 9: Dr. Kegye Adrienne vezetésével. A csoporton részt vesz Dr. Prezenszki Zsuzsanna is.

 

A soron következő alkalom részletei és regisztrációs lehetőség:

A részvétel minden alkalommal regisztrációhoz kötött, a csoport minimum 5, maximum 20 fővel zajlik. A részvétel díj ellenében lehetséges, mely koránkelő kedvezménnyel 2000 Ft/fő, teljes áron 3000 Ft/fő. Első alkalommal a részvétel ingyenes. Kérésre vállalkozói és céges számlát is kiállítunk.

Minden további információ a fenti gombra kattintva olvasható.

További kérdések esetén: szervezes@drprezenszki.hu

bottom of page