top of page
IMG_5224_edited.jpg
Hétvégi erőforrástábor
Daganatos betegségben érintettek és gyógyultak részére
A sebeink, a lélek ereje és a gyógyulás
2024. március 1.-3. 
Gyöngyös, Hotel Opál*** Superior

Daganatos betegségben érintett vagy? Vagy már tünetmentes, gyógyult? Esetleg közeli hozzátartozód érintett?
Tarts velünk egy Erőforrásgyűjtő Hétvégére és gyűjts erőt sorstársakkal közösen és szakemberek segítségével a megküzdéshez!

Mit jelent a bennünk megbúvó rejtett erő?

 

Ha valaki azt hallja, hogy „rák”, szinte mindig úgy reagál, hogy „én ezt nem bírnám ki”. Valóban, sok félelemmel és testi-lelki fájdalommal jár ez a betegség. Érintettként is rengeteg olyan helyzet van, amiről úgy érezzük, sosem jövünk ki belőle…és mégis, itt vagyunk. Mert valóban, nehéz ez a betegség, mégis valahogy máshogy történik minden, mint ahogy az elején gondoljuk. Olyan dolgokra találunk, ami önmagunknak is meglepő, olyan erőből merítünk, amiről talán magunk sem tudtuk, hogy bennünk él. 


Az együtt töltött három nap során ebben a rejtett erőforrás kútban mártózunk meg újra, új energiát gyűjtve, egy varázslatos mese segítségével. 

Mire számíthatsz?
 • ​Saját erőforrásaidat mozgósító csoportfoglalkozások dr. Prezenszki Zsuzsanna és dr. Tihanyi Benedek vezetésével

 • Meseterápia Czimer Györgyi vezetésével

 • Reggeli "nyújtózás" és fényfürdő, hogy együtt ébresszük fel az alvó energiákat

 • Örömtánc dr. Tihanyi Benedekkel, ahol az élményben az sem lehet akadály, ha a betegség korlátoz a mozgásodban

 • Gyógyító hangfürdő dr. Tihanyi Benedek vezetésével

 • Meditáció Dr. Prezenszki Zsuzsannával

 • Közös útkeresés Czimer Györgyi meseterapeuta vezetésével

 • Jelenlét séta - avagy mindfulness- a tavaszi erdőben Dr. Prezenszki Zsuzsannával

 • Esti beszélgetés "tábortűz" mellett

 • Kreatív foglalkozás az erőforrásgyűjtés fokozására

 • A közösség támogató ereje, folyamatos pozitív impulzusok

 • Beszélgetős esték és nappalok

 • Szabadidős program, mozgásprogramok az időjárás függvényében

 • Nagy nevetések és finom falatok

 • Wellness lehetőségek a szállóban

 • Csodálatos környezet feltöltő energiái

austin-kehmeier-lyiKExA4zQA-unsplash (1).jpg

A mesékben mindig ott lapul egy titok,

amelyre csak a szívünk tud válaszolni.

(Oscar Wilde)

hotelopál látkép mátra.png
A hétvége szakmai vezetői
Bővebben a programról

Az Erőforrásgyűjtő hétvége szervezője az Összehangolva Alapítvány daganatos és krónikus betegekért.
 

Időpont:
Az Erőforrásgyűjtő hétvége március 1.-én, péntek délután 14.30-kor kezdődik, és március 3-án, vasárnap délutánig tart.

A hétvége részletes szakmai programja ide kattintva elérhető.

Regisztrálj most!

Jelentkezési határidő: február 8.

Helyszín, szállás és étkezés

Ezúttal Gyöngyösön, a Hotel Opál*** Superior-ban tartjuk Erőforrásgyűjtő hétvégénket, mely egyedi hangulatával, csodálatos környezetével és áramló energiáival segíti a programjainkat.

Cím: 

HOTEL OPÁL*** Superior

3200 GYÖNGYÖS, Könyves Kálmán tér 12.

Utazás: egyénileg.

Szállás: két külön ágyas, standard szobákban, saját fürdőszobával és minifridzsiderrel. A szobák különágyasak, egyágyas elhelyezés csak külön kérés esetén, felár ellenében és igen korlátozott számban lehetséges. Igényedet a kommunikacio@kiutarakbol.hu címen kérlek előre jelezd.

A szálloda az étkezéseket biztosítja, pénteki vacsorától, vasárnapi opcionális ebédig. Az étkezésekhez csapvíz biztosított, egyéb italok ára a helyszínen fizetendő. További részletek a részvételi díjnál olvashaóak, lentebb. Bármi különleges kérés esetén kérünk, hogy közvetlenül a hotellel vedd fel a kapcsolatot.  

KIKNEK SZÓL?

Ez a program daganatos betegséggel érintetteknek és gyógyultaknak szól, de hozzátartozóikat is szeretettel várjuk. Kérjük, hogy a családtagok külön regisztráljanak.

Mit hozz magaddal?

 • Kényelmes, sportos ruházat és cipő

 • Kulacsban víz /tea

Részvételi feltételek

A részvétel regisztrációhoz és részvételi díj fizetéséhez kötött. Regisztrálni a lap alján található "Regisztrálok" gombra kattintva lehet.


Részvételi díj:

Most ez a teljes hétvége 89 000 Ft helyett mindössze 22 000 Ft- ba kerül, köszönhetően a Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapítvány pályázatának, melyen az Erőforrásgyűjtő hétvégénkhez támogatást nyertünk el. A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

 • A szállást különágyas szobákban 2 éjszakára a Hotel Opál *** Superior szállodában,

 • Az összes szakmai programot, melyek a részletes programleírásban szerepelnek, Dr. Prezenszki Zsuzsanna, dr. Tihanyi Benedek és Czimer Györgyi vezetésével,

 • A pénteki vacsorát, szombati svédasztalos reggelit és kétfogásos egészséges ebédet és vacsorát, továbbá a vasárnapi reggelit (vasárnap délben még ebéd opcionálisan, étlapi árakon lehetséges),

 • A terembérletet, ahol a foglalkozások zajlanak,

 • A szállás körüli terek és a szállás épületének használatát,

 • A szállás kényeztető wellnessrészlegének használatát.

 

A részvételi díj: 22 000 Ft/ fő a teljes hétvégére, mely tartalmaz minden fenn felsorolt részletet.
FONTOS: Ez egy minimum ár és arra kérünk, hogy ha többet is megengedhetsz magadnak egy ilyen hasznos hétvégéért cserébe, akkor utalj többet számunkra! Az így befolyó plusz összegeket egy következő daganatos betegeknek szóló programra fordítjuk.
Célunk egy betegközösségi együttműködés kialakítása, ahol azok, akiknek nem jelent gondot magasabb támogatást adni, plusz adománnyal támogatják az alapítványt, így több programot tudunk megvalósítani, és olyan érintettek is eljuthatnak a programjainkra, akiknek az anyagiak miett erre nem lenne lehetőségük.

A részvételi szándékod megerősítéseként arra kérünk, hogy a minimum 22 000 Ft-ot utald át 

át Alapítványunk részére a regisztrációdat követő 48 órán belül. (A bankszámla adatokat a regisztrációdat visszaigazoló e-mailben találod majd. Amennyiben február 6-án vagy 7-én regisztrálsz, a befizetésednek legkésőbb február 8-ig meg kell érkeznie.)

Befizetésed beérkezése után értesítünk a jelentkezésed véglegesítéséről.
Amennyiben a befizetésed nem érkezik meg, leveszünk a regisztrációs listáról, és átadjuk a helyed egy várakozónak.

további részvételi feltételek

Maximum létszám: 18 fő, minimum létszám: 14 fő

Amennyiben a 18 fős keret megtelik, várólistát indítunk. Ez azt jelenti, hogy ha valaki kiesik a résztvevői listáról bármely okból, akkor a várólista sorrendjében kezdjük megkeresni az embereket, akik lehetőséget kapnak, hogy jöhessenek. Eddigi tapasztalatunk, hogy a Hétvégéink néhány nap alatt betelnek, így ha tényleg szeretnél jönni, azt javasoljuk, hogy regisztrálj mihamarabb. 

Végső jelentkezési határidő: 2020. február 8. 

Kérjük, ha regisztráltál, de mégsem tudsz részt venni, jelezd a kommunikacio@drprezenszki.hu címen mihamarabb, hogy átadhassuk másnak a helyed!

 • Táborunkba daganatos betegségben érintett betegeket és gyógyultakat egyaránt várunk, illetve 18 éven felüli hozzátartozók is velünk tarthatnak.

 • Amennyiben korábban még nem vettél részt Dr. Prezenszki Zsuzsanna bármely programján vagy magánrendelésén, regisztrációdat követően az alapítványunk munkatársai felveszik veled a kapcsolatot, és sor kerül egy nagyjából 10 perces, előzetes online konzultációra a doktornővel, melynek díját a részvételi díj tartalmazza. Az előzetes konzultáció a hozzátartozókra nem vonatkozik. A hozzátartozóknak külön regisztrálniuk kell, saját nevükben, saját e-mail címükkel. Több regisztráció egy e-mail címmel nem lehetséges.

 • A szállás sajnos nem akadálymentesített, 2 akadálymentes szoba áll rendelkezésre, ha ilyet szeretnél, kérjük előre jelezd. 

 • Kérjük, hogy a programokra pontosan érkezz. A programok közben a bekapcsolódás nem lehetséges, mert az megzavarná a csoportdinamikát.

 • A regisztrációkor megadott adataidat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, Adatkezelési Tájékoztatónk és az Általános Szerződési Feltételek a www.kiutarakbol.hu honlap alján található linkeken olvashatóak.

 

A programváltozás jogát fenntartjuk, programváltozás esetén a lehető leghamarabb értesítünk minden jelentkezőt.

Sok szeretettel várunk, tarts velünk Te is!

S ha mindez még nem lenne elég csábító, itt megnézhetsz néhány hangulatképet korábbi Erőforrás Táborainkról és Erdőfürdőnkról:

keszult_edited.jpg

Az esemény létrejöttét a Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatta, melynek az irányító szerve: a Miniszterelnökség.

bottom of page